Stambytet närmar sig. Anmäl dig till informationsträff och ta reda på vad som gäller.

Planeringen inför det kommande stambytet på Virvelvindsgatan pågår för fullt. Det är ett omfattande arbete och för att alla hyresgäster ska veta vad som gäller bjuder vi in till informationsmöten i vår utställningslokal som ligger intill fastighetsexpeditionen. I utställningslokalen visar vi hur de nya köken och badrummen kommer att se ut. Självklart träffar du även vår personal som informerar och svarar på frågor om allt praktisk gällande ombyggnaden.Vi besvarar frågor via mail på stambyte@alfhildjohanson.se och under kontorstid kan du även ringa 0706-19 94 05. Observera att dessa kontaktvägar endast gäller frågor om stambytet. Övriga serviceärenden och felanmälningar sker via ordinarie kanaler via vår hemsida.

Inför informationsträffarna: vänligen ta med legitimation så att vi kan säkerställa att det är kontraktsinnehavaren som besöker oss. För att informationsträffarna ska bli så effektiva som möjligt ser vi helst att det kommer max två personer per hushåll. 

Välkommen till utställningslokalen vid fastighetsexpeditionen på Virvelvindsgatan 10.

Anmäl dig här och observera att informationsträffarna börjar på det först angivna klockslaget, d v s 08.00, 10.00, 15.00 samt 18.00. Det är alltså inte drop-in som gäller.

Nyheter

Frågor och svar

Serviceanmälan

Behöver du hjälp att fixa något i lägenheten? Skicka in en serviceanmälan så hör vi av oss så fort det bara går.

Läs mer

Dokument & blanketter

Här hittar du dokument & blanketter gällande avtal och ansökningar.

Läs mer

Vanliga frågor

Ett bibliotek där du hittar det mesta om ditt boende.

Läs mer